Geriausi plaukimo akiniai vaikams

Plaukimo akiniai vaikams

Dauguma žmonių mano, kad plaukimo akiniai yra suaugusiųjų aksesuaras – jie retai kada pagalvotų, kad akiniai tiktų vaikui. Tačiau taip nėra: rinkoje yra vaikiškų plaukimo akinių, kurie gali būti puikus pasirinkimas skatinant mažesnius vaikus mokytis plaukti. Plaukimo reikmenys už gerą kainą. Plačiau: https://www.decathlon.lt/lt/5915-plaukimo-akiniai-kaukes puslapyje.

Ieškoti geriausių plaukimo akinių vaikams

Ieškant geriausių plaukimo akinių vaikams, pirmiausia svarbu suprasti, kokie yra įvairūs plaukimo akinių tipai. Yra du pagrindiniai akinių tipai: tradiciniai viso rėmo akiniai (kurie suteikia didesnį regėjimo lauką) ir mažesni, kompaktiškesni akiniai. Akiniai dažnai gaminami iš minkštesnio, lankstaus plastiko, kuris patogus veidui, o akinių krašte esantis vandens sandariklis gali padėti sulaikyti vandenį. Dauguma akinių taip pat turi dirželį, kuris apjuosia galvą, kad akiniai laikytųsi vietoje ir plaukdami nenusileistų. Jei jūsų vaikas turi regėjimą, jam reikės plaukimo akinių.

Plaukimo akinių tipai

DecathlonTradiciniai viso rėmo akiniai – viso rėmo plaukimo akiniai turi didesnį rėmelį ir didesnius lęšius, kurie suteikia platesnį regėjimo lauką. Šie akiniai sukurti taip, kad po vandeniu būtų aiškiau matomas pasaulis, ir gali būti geras pasirinkimas, jei turite gerą regėjimą ir norite daugiau matyti po vandeniu. Akiniai su mažesniu rėmeliu ir lęšiais – mažesnis rėmelis ir lęšiai geriau tinka vaikams, kurie mokosi plaukti užmerktomis akimis arba dėvėdami akinius su mažesniu rėmeliu ir lęšiais. Viso rėmo akiniai paprastai tinka bet kokio amžiaus vaikams, tačiau mažesnio rėmo nerasojantys plaukimo akiniai gali būti nepatogūs labai mažiems vaikams. Vaikiški plauki akiniai ir eksperto patarimai.

Ko ieškoti vaikiškuose plaukimo akiniuose?

Pirkdami akinius savo vaikui turite ne tik atsižvelgti į akinių tipą, bet ir į toliau išvardytas savybes: Ieškokite plaukimo akinių su mažesniu rėmeliu, nes jie bus patogesni mažiems vaikams ir padės jiems geriau matyti po vandeniu. Lęšių spalva – taip pat galite pasirinkti lęšių spalvą, kad ji atitiktų plaukimo sąlygas. Jei plaukiojate stipriai užtamsintame vandenyje, galite rinktis tamsesnės spalvos lęšius, kad geriau matytumėte. Jei plaukiojate ryškiai apšviestoje aplinkoje, galite rinktis šviesesnę lęšių spalvą, kad geriau matytumėte.

Mūsų rekomendacija: geriausi plaukimo akiniai vaikams

Remdamiesi savo vertinimu, rekomenduojame "Swim Elite" vaikiškus plaukimo akinius kaip geriausius plaukimo akinius vaikams. Šie akiniai patogiai tinka vaikams, pasižymi dideliu matymo lauku ir patraukliomis spalvomis, kurios patiks vaikams. Juos taip pat lengva naudoti ir jie ypač naudingi vaikams, kurie mokosi plaukti užmerktomis akimis. Be to, juos lengva valyti, jie turi vandeniui nepralaidų sandariklį, kuris padeda plaukimo metu nepraleisti vandens į akinius. Šie akiniai yra geras pasirinkimas visiems, tačiau jie gali būti ypač naudingi mažų vaikų, kurie mokosi plaukti, tėvams.