Veido patempimo operacija: procesas

Atrodyti puikiai ir jaunatviškai šiais laikais yra kur kas paprasčiau nei galėjote pagalvoti. Kodėl? Paprasčiausiai egzistuoja labai platus skirtingų procedūrų pasirinkimas ir kiekvienas, kuris nori atrodyti puikiai, gali tai pasiekti. Veido patempimas yra viena iš tų gana dažnai pasirenkamų operacijų, kuris po kelių valandų padeda nuo veido nusimesti net gerą dešimtmetį. Žinoma, siekiant kokybiško rezultato labai svarbu kreiptis į profesionalus, kurie yra pasiruošę padėti atrodyti puikiai.

Veido patempimas yra gana sudėtinga procedūra, kad ji turi būti paliekama tiems, kurie puikiai išmano, kaip atlikti darbą. Geras chirurgas ne tik atliks procedūrą, tačiau tuo pačiu detaliai supažindins su operacijos atlikimo žingsniais, kad žmogus galėtų žinoti ko jam tikėtis ir kaip apskritai procedūra bus atliekama.

Veido patempimas atliekamas naudojant bendrinę nejautrą, tad tai puiki operacija tokiu atveju, jeigu bijote tokio tipo procedūrų. Kadangi visiškai nejusite jokio diskomforto ir užmigusi atsikelsite jau kaip visiškai kitas žmogus. Dažniausiai pati operacija trunka apie 5 valandas. Žinoma, viskas priklauso nuo to, ko tiksliai siekiate, koks yra Jūsų veidas ir kaip lygiai norima jį padaryti. Bet kuriuo atveju, šiuo metu galimybės labai plačios,tad kiekvienas norintis atrodyti puikiai gali tai pasiekti.

Operaciniai pjūviai atliekami skirtingose vietose, kurios varijuoja priklausomai nuo susiradusių raukšlių. Dažniausiai jie daromi greta plaukų augimo linijos, taip pat ant skuostų bei kaktos, kuri dažniausiai turi daugiausia raukšlių. Kiekvienu atveju technika yra skirtinga ir ji varijuoja įvertinus pačio paciento odos būklę. Darant konkrečius pjūvius ta tikrose vietose patempiama oda. Taip pašalinamas jos perteklius, kuris ir sudaro raukšles paliekant tiek odos, kiek reikia, kad ji puikiai padengtų visą paviršių.

Galiausiai kai pati operacija yra baigta – visas veidas yra aptvarstomas tvarsčiais, kurie padeda sulaikyti operuotas vietas ir tuo pačiu puikiai išsaugoti atliktą procedūrą, padėti žaizdoms greičiau gyti.

Jeigu raukšlių yra labai daug, gali būti reikalingas riebalų persodinimas. Tačiau tai retesnis atvejis ir siūlomas tik jau kur kas vyresnio amžiaus asmenims.