Lūpų putlinimas: mitai, kuriuos turite ignoruoti!

Lūpų putlinimas yra viena dažniausiai pasirenkamų operacijų Lietuvoje. Tiesa, jos net negalima būtų vadinti operacija, kadangi tai paprasčiausia procedūra, kurio metu padidinamos lūpos, pakoreguojama jų pozicija, bandoma sukurti simetriją. Lūpų putlinimas jau seniai siūloma paslauga, o medicinai taip intensyviai judant į priekį vis daugiau moterų bei vyrų džiaugiasi, kad procedūra atliekama greitai, paprastai ir be jokio diskomforto.

Lūpų putlinimas, tiesa, kaip ir daugelis kitų populiarių procedūrų, yra apipintas mitais, kurie kartais trukdo įvertinti privalumus ir atgraso žmones nuo šios paprastos procedūros.

Aptarsime pagrindinius mitus ir galbūt padėsime apsispręsti, ar ši procedūra Jums yra reikalinga.

# 1 mitas – lūpų putlinimas yra brangi procedūra.

Skirtingi chirurgai ją atlieka skirtingomis kainomis, tačiau apskritai tai gana pigus būdas pagrąžinti savo lūpas. Suteikite joms visiškai naują išvaizdą.

# 2 mitas – tai skausminga procedūra.

Tai greita ir visiškai neskausminga procedūra, kuri yra atliekama naudojant vietinę nejautrą. Nereikia bijoti, kadangi ji nesukelia diskomforto, tačiau rezultatas dažniausiai pranoksta visus lūkesčius ir atperka baimę.

# 3 mitas – jai reikia specialaus pasiruošimo.

Procedūra yra labai paprasta ir greita, tad jai nereikia jokio specialaus pasiruošimo. Lygai taip pat po procedūros nereikia kažkaip ypatingai prižiūrėti lūpų.

# 4 mitas – ji duoda trumpalaikę naudą.

Putlintos lūpos dažniausiai atrodo nuostabiai apie pusę metų. Praėjus 6 mėnesiams rekomenduojama lūpoms iš naujo suteikti nuostabią išvaizdą.

# 5 mitas – lupos putlinamos tik su hialurono injekcijomis.

Yra kelių rūšių lūpų putlinimas įskaitant ir hialurono injekcijas. Šis būdas – populiariausias, kadangi pigus bei veiksmingas.

# 6 mitas – dažna procedūra yra nesėkminga.

Lūpų putlinimas yra labai paprasta procedūra, kad ji yra beveik 100 procentų sėkminga. Daugelis siekia, kad lūpos atrodytų kuo natūraliau, tad svarbu pasirinkti gerą specialistą, kuris atliks procedūrą.

Lūpų putlinimas yra gana paprasta, greitai atliekama ir nuostabų rezultatą atnešanti procedūra, kuri leidžia nepergyventi dėl nesimetriškų lųpų ir gana pigiai jas pakoreguoti. Svarbiausia yra saikas ir siekis jas išlaikyti kuo natūralesnėmis.