5 patarimai, kaip pirkti mobiliuosius oro kondicionierius

Ištirti, kurie prekių ženklai yra patikimiausi

Pirkdami beveik bet kokį gaminį, labai daug dėmesio skiriate prekės ženklo kokybei. Naudodami oro kondicionierius norite būti tikri, kad perkate patikimą gaminį. Yra daug prekės ženklų ir modelių, todėl sunku pasakyti, kad vienas prekės ženklas yra geresnis už kitą. Vienas iš svarbių oro kondicionierių aspektų yra tai, ar jis buvo patvirtintas jūsų konkrečiai geografinei vietovei. Geriausi ir patikimiausi oro kondicionieriai kaina buvo išbandyti ir patvirtinti naudoti konkrečiose vietovėse. Plačiau: https://nit.lt/produktai/oro-kondicionieriai/ čia.

Patikrinkite, kiek galios jums reikia

NitDar vienas aspektas perkant oro kondicionierių – kiek jis naudoja energijos. Yra daug skirtingų tipų oro kondicionierių, ir jie labai skiriasi pagal tai, kiek energijos jiems reikia. Visi Jungtinėse Valstijose dažniausiai naudojami oro kondicionierių tipai naudoja maždaug tiek pat elektros energijos. Oro kondicionieriaus sunaudojamos elektros energijos kiekis priklauso nuo perkamo modelio ir temperatūros, kurioje jis veikia. Jei namie, bute ar kitame pastate naudojate mobilųjį oro kondicionierių, turite įsitikinti, kad jis turi pakankamai elektros energijos, kad tinkamai veiktų. Taip pat turite įsitikinti, kad jo elektros jungtis yra suderinama su pastato elektros instaliacijos sistema.

Pagalvokite apie vietą ir išmetimo sistemą

Oro kondicionieriaus vieta taip pat svarbi. Jei pastatysite jį tokioje vietoje, kur oro srautas bus užblokuotas, jis nebus toks efektyvus, kaip jei būtų laisvoje, atviroje erdvėje netoli patalpos centro. Daugelis oro kondicionierių turi sieninio montavimo rinkinį, kuris leidžia lengvai pastatyti įrenginį ten, kur norite, ir užtikrinti, kad jis pūstų reikiama kryptimi. Kai kurie nešiojami oro kondicionieriai turi šoninio išmetimo sistemą, kuri pučia karštą orą iš įrenginio šono. Tai puiki funkcija mobiliesiems įrenginiams, kai juos montuojate namo ar buto išorėje.

Nuspręskite, kas jums svarbiausia

Pirkdami mobilųjį oro kondicionierių turite nuspręsti, kas jums svarbiausia. Pavyzdžiui, galbūt norėsite pasirinkti mažiausią ir lengviausią modelį, kokį tik galite rasti. Mažesnis įrenginys užims mažiau vietos ir prireikus galėsite jį perkelti iš vienos patalpos į kitą. Jei vietos problema nekyla, galbūt norėsite didesnio įrenginio, galinčio vėsinti didesnį plotą. Kita vertus, galbūt norėsite atsižvelgti į perkamo įrenginio triukšmo lygį. Mobilūs oro kondicionieriai, kuriuose yra ventiliatorius, pučiantis orą per filtrą, paprastai yra tylesni nei modeliai, kuriuose naudojamas kompresorius. Kompresorinis įrenginys skleis daugiau triukšmo, nors daugelyje jų yra triukšmą mažinančių arba pašalinančių funkcijų. Kokybiški oro kondicionieriai butui ir eksperto patarimai.