5 svarbiausi žingsniai blakstienoms padidinti

BlakstienosBlakstienos yra vienas svarbiausių moters bruožų. Jos papildo jūsų išvaizdą ir suteikia jums kačių žavesio, ypač naktiniuose vakarėliuose. Tačiau blakstienos laikui bėgant silpsta. Kad jos atrodytų ilgesnės ir pilnesnės, daugelis moterų pradėjo naudoti įvairius blakstienų priauginimo būdus, blakstienų tušą ir net dirbtines dirbtines blakstienas. Tačiau jei norite sustiprinti savo natūralias blakstienas, nesugaišdamos daug laiko ir neleisdamos daug pinigų – štai keletas patarimų, kaip natūraliai užsiauginti storesnes ir ilgesnes blakstienas vos per kelias savaites.

Sveika mityba

Blakstienos yra jūsų odos supermodelis. Jos yra labiausiai matoma jūsų veido dalis, tačiau jos yra ploniausios ir trapiausios. Kol blakstienos auga, jūsų mityba turi didžiulę įtaką jų būklei. Valgydami sveiką maistą pagerinsite blakstienų būklę. Norėdami užsiauginti ilgesnes ir storesnes blakstienas, turite maitintis sveikais maisto produktais, kuriuose yra blakstienų augimui reikalingų vitaminų ir mineralų. Yra daug vitaminų turinčių maisto produktų, kuriuos galite valgyti norėdami užsiauginti ilgas ir storas blakstienas. Vitaminas A, B6, B9 (folio rūgštis), vitaminas E, C ir K yra būtini sveikoms blakstienoms. Šių vitaminų galite gauti iš daržovių, vaisių, neskaldytų grūdų, pieno produktų, ankštinių daržovių ir žuvies, pavyzdžiui, lašišos, silkės, skumbrės, menkės ir tuno. Be to, galite vartoti vitaminų papildų, kad gautumėte visų reikalingų maistinių medžiagų.

Auginkite blakstienas nuo šaknų

Jei norite užsiauginti ilgesnes ir storesnes blakstienas, turėtumėte pradėti nuo jų šaknų. Galbūt esate girdėję, kad antakius galite užsiauginti, jei juos išpešioti. Nors tai gali būti tiesa, blakstienas auginti nuo šaknų pavyksta tikrai retai. Taip atsitinka, kai jūsų blakstienų folikulai nėra švarūs ir jie negauna tinkamos mitybos. Jei blakstienų šaknys nėra sveikos ir stiprios, jos negalės užauginti naujų, ilgų blakstienų. Todėl vienas geriausių būdų užsiauginti storesnes ir ilgesnes blakstienas yra išvalyti savo folikulus. Tai galite padaryti naudodami gerą blakstienų augimo serumą. Taip pat galite masažuoti vokus natūraliu aliejumi, kad blakstienos augtų storesnės ir ilgesnės.

Naudokite vitaminą E ir alyvuogių aliejų natūralioms blakstienoms

Vitaminas E yra viena geriausių maistinių medžiagų, galinčių paskatinti plaukų augimą. Jis naudingas jūsų organizmui daugeliu aspektų, įskaitant pagalbą auginant storesnes ir ilgesnes blakstienas. Kad pasiektumėte veiksmingų rezultatų, galite naudoti vitamino E kapsules ir alyvuogių aliejų. Norėdami naudoti vitaminą E ilgesnėms blakstienoms, turite atlikti šiuos veiksmus: – Kartą per dieną įmasažuokite kelis lašus vitamino E aliejaus į blakstienas ir antakius.