Krūtų didinimas riebalais: bazinė info

Krūtų didinimas riebalais vis dar antrasis pasirinkimas po silikonų. Paprasčiausiai pirmasis pasirinkimas yra kiek brangesnis. Tu pačiu jis dažniausiai skirtas nedidelei krūtinės korekcijai, tad jeigu norite, kad jūsų krūtinė būtų didesnė net keliais dydžiais – tokiu atveju labiausiai tinka silikoninis sprendimas. Visgi, chirurgai tikina, kad labiau svarbu bandyti išlaikyti natūralu,ą. Šiuo atveju riebalinis krūtinės didinimas ir yra geras pasirinkimas. O didinti krūtinę net keliais dydžiais labai nerekomenduojama, kadangi ji atrodys labai nenatūraliai.

Tinkamas riebalų šalinimas, kuris virta krūtine

Krūtų didinimas riebalais turi vieną pagrindinį privalumą, kuris dažniausiai ir paskatina rinktis šią alternatyvą. Paprasčiausiai vienu metu galima pasididinti krūtinę ir patobulinti tas kūno vietas, kurios jūsų netenkina. Kol vieni ori, kad riebalai būtų nusiurbti nuo šlaunų, tuo tarpu kiti dažniausiai renkasi pilvo sritį, kuri dažniausiai pasižymi nedideliu riebaliukų kiekiu. Apskritai, pašalinti riebaliukus galima nuo bet kurios vietos. Visgi, būtina konsultacija su chirurgu, kuris įvertinęs jūsų poreikius patars, nuo kur riebalų šalinimas būtų naudingiausias.

Lengvas pooperacinis laikotarpis

Tiek krūtinę didinant riebalais, tiek silikonais galima džiaugtis gana nesudėtingu gijimo procesu. Apskritai, šio tipo operacijos yra vis labiau išvystytos. Tai suteikia galimybę džiaugtis puikiai atrodančiu kūnu ir tuo pačiu neerzinti savo organizmo. Žinoma, tam reikalingas geras gydytojas, kuris visus darbus atliks tinkamai ir garantuos, kad didesnė krūtinė atrodys puikiai, natūraliai ir nesukels jokių problemų.

Krūtų didinimas riebalais yra puikus būdas atrodyti puikiai. Kadangi šiuo metu ši operacija yra taip plačiai išvystyta – ją teikia nemažai klinikų. Tokiu atveju pacientas gali pasirinkti jam labiausiai tinkančios klinikos pasiūlymą ir džiaugtis puikiai atrodančiu kūnu. Juk kai galimybės yra tokios plačios – jas įvertinti yra būtina.

Jeigu nesate patenkinta savo kūno linijomis – tokiu atveju nereikia versti per save, kadangi šiuo metu galimybės yra atviros ir kiekvienas, kuris nori atrodyti puikiai gali tai pasiekti. Svarbiausia yra susirasti tokį chirurgą, kurio paslaugos būtų visapusiškai kokybiškos.