Apgamų atsiradimas ir tiesioginiai saulės spinduliai: santykis

parašė , 2019-01-28 13:22

Kol vieni džiaugiasi, kad jų odą grąžina apgamai, tuo tarpu kiti ieško būdų, kurie galėtų juos kuo greičiau ir paprasčiau pašalinti. Šiuo metu apgamų šalinimas yra gana greita ir paprasta procedūra, kuri vainikuojama greičiu, maža kaina ir paprastumu. Tiesa, kol vieni apgamų turi labai daug, tuo tarpu kiti beveik neturi. Tad čia natūraliai kyla klausimas – kodėl vieni turi tiek daug apgamų.

Apgamų dažniausiai daugiau turi šviesaus gymio žmonės. Paprasčiausiai jų oda yra kur kas jautresnė saulės spinduliams, tad visiškai natūralu, kad jautrumas pasireiškia ir apgamų daugėjimu, kurie ant baltos odos kur kas labiau matosi nei kad ant tamsios. Štai būtent todėl apgamų šalinimas ir yra tokia dažna ir žmonėms reikalinga paslauga.

Tiesa, apsaugoti nuo saulės ir rūpintis savo oda reikia ne tik todėl, kad nuo tiesioginių salės spindulių galite įsigyti daugiau apgamų. Paprasčiausiai UV spinduliai labai kenkia mūsų kūnui, jis tampa kur kas senesnis, dažniausiai praranda savo elastingumą. Štai todėl buvimas saulėje turi tiek daug minusų. Žinoma, šiek tiek galima ir tikrai labai rekomenduojama, tačiau šiuo atveju saikas yra labai svarbus ir būtinas dalykas, kuris gali garantuoti, jog apgamų šalinimas nebus reikalingas. O greta apgamų įvertinkite ir kitus faktorius, kurie sukelia problemų odai.

Saulė tikrai ne tik nudažo mūsų odos paviršių. Ji prasiskverbia į giliuosius audinius. Būtent todėl ji taip veikia mūsų organizmą. Ir štai po oda esantys saulės spinduliai prisideda prie ląstelių formavimosi ir kūrimosi, tuo pačiu padedama dauginti apgamų skaičių ant mūsų kūno. Taigi, vienas paprasčiausių būdų galinčių padėti išvengti apgamų – būti kuo mažiau saulėje. Ypač tokiu atveju, kai iš po žiemos žmonės labai noriai lenda į lauką. Tai yra kenksminga, kadangi tokiu atveju paprasčiausiai odai saulė yra labai žalinga. Nepamirškite, kad atitinkamų priemonių naudojimas gali padėti to išvengti. Svarbiausia saikas ir rūpinimasis savo oda. Tokiu atveju ne tik jausitės, tačiau taip pat ir atrodysite puikiai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *